Vlnené sedáky

Vlnené sedáky

YO6M5069_

Čo urobí z obyčajnej stoličky miesto, z ktorého Vás nedostanú preč? Túto službičku Vám urobí obyčajný sedák na stoličku. Okrem toho, že sedák plní estetickú funkciu, je aj výborným a praktickým pomocníkom, vďaka ktorému bude Vaše posedenie mäkké, príjemné a hlavne hrejivé. Pre tých z vás, ktorí nevyžadujú u podsedáku opierku chrbta, môžu slúžiť klasické štvorcové sedáky rôznych farieb a motívov zo 100% vlny. Tí, ktorí si prajú pohodlie aj pre svoj chrbát, určite ocenia komfortné sedáky s opierkou na chrbát. Správnou voľbou do moderných interiérov sú sedáky z ovčej kožušiny. Tie majú ideálny tvar a rozmer na umiestnenie na stoličku.

Možnou alternatívou podsedákov z ovčích kožušín sú kožušiny z ovčej kože väčšieho rozmeru, ktoré sa dajú celé prehodiť cez stoličku či kreslo a plnia tak navyše estetickú funkciu.

Máte doma kreslá, ktoré sú vaše obľúbené a úžasne pohodlné, ale už majú to najlepšie za sebou? Alebo práve naopak, máte nové kreslá a ešte nie sú takzvane „vysedené“ a radi by ste si posedenie spríjemnili? V oboch prípadoch by sa mohol hodiť poťah na kreslo z pravej ovčej vlny. Táto prikrývka  na kreslo zakryje estetické nedostatky a navyše urobí Vaše kreslo ešte pohodlnejším miestom na trávenie voľného času u dobrej knižky. Bočné vrecká sa stanú estetickým úkrytom na ovládač od televízie či rozčítaný časopis.

 kozesiny

Niektorí ľudia trávia väčšinu svojho pracovného času za volantom auta. Možno patríte medzi tých, ktorí jazdu autom vyhľadávajú a užívajú si ju. Alebo je to naopak a auto je pre vás iba dopravný prostriedok, ako sa dostať do práce. Či už je to tak alebo inak, človek chce mať vždy v aute pohodlie, cítiť sa príjemne a ideálne sa obísť bez bolestí chrbta. Pre pohodlnejšie cestovanie, mäkké posedenie a aj tepelnú izoláciu je dobré do voza zaobstarať sedák do auta z pravej ovčej vlny. Pre tých z vás, ktorí preferujú uchytenie sedáku za sedačku auta, je možnosť si zaobstarať sedáky z Merino vlny s prackou na zacvaknutie v oblasti chrbta.

 

podsedak na kreslo

Máte už sedák doma na stoličke a ste s ním spokojní, ale ste navyše aktívny cyklista a chcete si dopriať rovnaké pohodlie a prírodný materiál aj na bicykel? Žiaden problém, presne pre Vás máme v ponuke návlek na sedlo zo 100% ovčej kožušiny v rôznych farbách. Návlek na sedlo z kožušiny Vám zaistí mäkké posedenie a vďaka našitej gumičke dobre sedí a neschádza zo sedla bicykla. Kto raz vyskúšal, odporučil návlek na sedlo všetkým svojim kamarátom. A v nevýhode nie sú ani nadšenci prírody a kempovania. Pravidlom pre výlet do prírody je mať so sebou čo najmenej batožiny a vecí, ktoré by zaberali priestor v batôžiku. Ak si prajete posedenie v prírode spríjemniť, tak tu je skladný, praktický a hrejivý sedák na túry zo 100% ovčej vlny. Praktický valček stačí pripnúť na batoh a ani o ňom neviete.

navlek na kolo