Hračky pre deti

Hračky pre deti

Hračky pre deti vyberáme vždy veľmi starostlivo. Pri ich výbere musíme brať ohľady nielen na vek dieťaťa, ale aj na rozvoj jeho poznania a hlavne na bezpečnosť. Naši najmenší najviac ocenia rôzne hryzadlá a hrkálky. O niečo väčšie deti milujú plyšové hračky a tie staršie potešia stavebnice, pohyblivé hračky a logické hry.

ilustracni foto   327-5

333-5

 

Plyšové rozkladacie zvieratko urobí radosť snáď každému dieťatku. Chcelo by mať doma psíka, ale ešte je moc malé na živé zvieratko? Alebo by sa chcelo hrať na farmu a potešila

by ho milučká rozkošná ovečka? Môžete mu zaobstarať viac druhov zvieratiek. Bude mať nielen  kamaráta, s ktorým sa môže hrať, ale aj vankúšik na spanie napríklad na cesty autom. Navyše sa veľmi dobre udržiava a je vhodný aj pre alergikov. Najlepším priateľom sa určite stane ovečka s vtipným „vyplešteným“ výrazom . S ňou nejde mať zlú náladu. Bude Vaše dieťatko rada odprevádzať pri všetkých hrách aj na cestách.

Špeciálnou ponukou sú háčkované doplchobotnicka home madenky a hračky. Tieto originálne vychytávky sú výsledkom poctivej českej ručnej práce a sú vyrobené zo 100% bavlny. Prívesky budú úžasným doplnkom nielen na kľúče, ale napríklad aj na batoh či aktovku. Z farebnej škály si vyberie snáď každý, či už dieťa, alebo dospelý. Háčkovaná chobotnička je určená predovšetkým ako kamarát pre bábätká v inkubátoroch, na ktoré má podľa rôznych štúdii veľmi pozitívny vplyv a upokojujúce účinky. Vyhrajú sa s ňou však všetky deti, predovšetkým priaznivci morského sveta. Všetky plyšové hračky sú veľmi praktické na údržbu, dajú sa jednoducho udržiavať v čistote.