Praktické bytové doplnky

Praktické bytové doplnky

660

Záclony a závesy sú praktickým doplnkom takmer každého okna. Dá sa povedať, že každá gazdinka sa práve s týmto druhom vybavenia v interiéri veľmi rada pohrá. Ladenie doplnkov interiéru je pre ženu dôležitým bodom pri zabývaní rodinného hniezda. Dôležitým prvkom pri používaní záclon či závesov je predísť situácii, kedy sa povesená záclona sama napríklad vytrhne z žabky. Tento problém býval u kovových žabiek na záclony, ktorých ostrie záclonu trhalo. Aby sa záclony kvôli zlému spôsobu povešania netrhali a manipulácia s nimi bola ľahká, odporúčame používať drevené krúžky a žabky z plastu.

Žabky na záclony sú vyrobené z plastu v siedmich farebných odtieňoch od bielej farby až po čiernu farbu. Plastové žabky záclonu netrhajú, pevne ju držia a záclona neschádza. Krúžky na záclony sú vyrobené zo surového borovicového dreva opracovaného dohladka. Po tejto základnej úprave sú morené do požadovaného farebného odtieňa. Krúžky s žabkami sú vždy ladené do jedného odtieňa a spravidla sa nakupujú ako súprava. Veľmi obľúbené sú krúžky zo surového dreva, ktoré slúžia na výrobu drevených hračiek pre deti. Využívané sú aj na rôzne kreatívne domáce dielničky pre deti či na tvorenie v škole.

Originálny nábytok do predsiene

Priali by ste si mať doma designový nábytok, ktorý zaujme? Drevený stolček na sedenie v tvare barančeka bude top detail do každej predsiene. Táto ručná práca je špecifická tým, že každý kus je originál, telo barančeka je vyrobené z dreva, aby bola zaručená stabilita stolčeka. Pri obúvaní sa oňho môžete oprieť, či sa naňho posadiť. Drevené telo je potiahnuté prírodnou ovčou kožou s dlhým alebo kučeravým vlasom. Hlava barančeka je prepracovaná do detailu, rovnako ako kopýtka. A môžete si ho pomenovať po svojom, my mu hovoríme Karel :-)Sedátko beránek Karel (2)

Alebo Vás viac zaujal jeho parťák, cap Alfons?

2052