Pre zlavu 8 EUR vložťe slevový kod JESEN24. Platí pre objednávky nad 70 EUR.

Ovčia koža biela MAXI 120 x 65 cm HUSTÝ VLAS!

Kód: 464
€59,96 –4 %
prírodná kožušina ovca
€59,96 –4 % €57,50 €47,52 bez DPH
Produkt skladom
Môžeme doručiť do:
13.11.2024

Materiál: ovčia kožušina prírodná, Farba: krémovo biela, Priemerný rozmer: 120 x 65 cm

VelikostWEB kuze srovnani 2018

Detailné informácie

Podrobný popis

Ovčia koža s rozmerom MAXI je čisto prírodného pôvodu. Dĺžka vlasu je minimálne 4 cm.

Povrch kožušiny má jemne krémovú farbu so žltým nádychom. Pri výrobe kožušín nedochádza k chemickému bieleniu a vďaka tomu si kožušina zachováva svoj prirodzený vzhľad.

Jedinou úpravou ovčích kožušín je ich vyčinenie. Aj po vyčinení si zachováva svoje charakteristické vlastnosti, ako sú odolnosť proti zašpineniu, prirodzený vzhľad, jemný povrch.

Vzhľadom k tomu, že sa jedná o kožu prírodného pôvodu, je každý kus originál a nejde stanoviť konkrétny rozmer daného kusu.

Celkové rozmery:

  • celková dĺžka ovčej kožušiny MAXI se pohybuje v rozmedzí 90 - 100 cm
  • šírka najširšej časti se pohybuje v rozmedzí 50 - 65 cm.
  • dĺžka vlasu v rozmedzí od 4 cm do 8 cm

Ako sa starať o ovčiu kožušinu:

  • Vlas ovčej kože je dobré cca 1 x za 14 dní prečesať kefou na psov;
  • 1 x týždenne kožu pretrepať, aby sa napriamil vlas;
  • 1 x za 14 dní je vhodné kožu vetrať na čerstvom vzduchu a ponechať ju tam cca po dobu minimálne 20 minút;
  • Nečistoty vyčesávať či vysávať;
  • K suchému čisteniu koží je možné použiť prípravok Lanolín – návod na použitie tohto prípravku nájdete na jeho obale;
  • Neodporúčame vystavovať priamemu slnku;

!UPOZORNENIE!

KOŽA SA NESMIE PRAŤ MOKRÝM SPÔSOBOM V PRÁČKE, ABY NEDOŠLO K JEJ ZNEHODNOTENIU.

Dodatočné parametre

Kategória: Ovčie kože
Hmotnosť: 0.8 kg
Typ kožušiny: Prírodný
Farba: krémovo biela
Priemerný rozmer: 120 x 65 cm

Video produktu ovčí kožešina bílá

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: